gravidfotograf jakobstad österbotten

GRAVIDFOTOGRAFERING I ÖSTERBOTTEN

.

Föreviga minnen för livet

Grattis till graviditeten fina du! Att bära ett barn är något av det största du kommer göra. Varje gravid kvinna och blivande mamma förtjänar en stund när fokus ligger bara på henne och barnet hon bär. Föreviga den här väntans stund och ha möjlighet att se tillbaka på den.

gravidfotograf jakobstad österbotten

”Amanda fick mig att känna mig bekväm framför kameran samtidigt som jag hade jättekul! Det märks att fotografering är hennes passion för hon har ett öga för detaljer som gör varje bild sagolik. Jag är så tacksam över att just Amanda för att föreviga min graviditet för det var en fantastisk upplevelse och bilderna blev helt magiska!” - Mimmi

gravidfotografering jakobstad österbotten - gravidfotograf Jakobstad Österbotten.jpg
gravidfotograf Jakobstad Österbotten - gravidfotografering

Avslappnat & mysigt

Du behöver inte känna dig nervös inför fotograferingen, jag kan lova dig att det blir en mysig stund. Under fotograferingen kommer jag hjälpa dig och med enkla poseringar som att lägga händerna på magen skapar vi naturliga bilder.

gravifotograf jakobstad österbotten

Låna bohemiska klänningar

Precis som ljus och plats så är kläderna något som har stor betydelse att ge bilderna det där lilla extra. Jag har därför valt att bygga upp min egen gravidgarderob som du får möjlighet att låna klänningar från under din fotografering. 

Mer än fina bilder

Jag vill ge dig mer än bara fina bilder, jag vill ge dig möjlighet att stanna upp och jag vill få dig att förstå hur fin och fantastisk du är!

Noga utvalda platser

För att kunna skapa magiska bilder har miljön och ljus väldigt stor betydelse. Jag har samlat på mig smultronställen i Jakobstadsregionen som är lätta att ta sig till och där ljuset faller fint. 

_H2A6268-1nyl.jpg
gravidfotograf jakobstad, österbotten
_H2A3217 kopiera.jpg

Din gravidfotografering

1 timme fotografering på noga utvald plats

Vacker klänning från min gravidgarderob

En gravidquide med tips och hjälp inför din fotografering

Personligt onlinegalleri där du kan välja bilder

15 högupplösta bilder

Tillval: vacker blomsterkrans